Home / Feja / Bamirësi i Ballkanit – hoxhë Halil Kastrati, me vargje emocionuese për nënën e tij të ndjerë
Like faqes ne Facebook

Bamirësi i Ballkanit – hoxhë Halil Kastrati, me vargje emocionuese për nënën e tij të ndjerë

I nderuari Halil Kastrati, në profilin e tij në Facebook ka shkruar disa vargje mjaft emocionuese për nënën e tij të ndjerë tani e 6 vite.

Këto janë vargjet kushtuar nënës së tij të ndjerë, për të cilën lusim All-llahun që ta shpërblejë me xhenet. /IslamiFejaIme.com/

Sot 6 vite u bene pa ty nena ime, zemra ime

Ti oj nena ime ma mesove miresin
Ma ushqeve te miren edhe bamiresin

Djalin e madh oj nene Deshmore Kosoves ja dhurove
Ishe burrnesh e madhe dhe çdo sprove e perballove

Ne çdo lutje qe e bej, e para je ti
Te kenaqte Zoti oj nene, nxhennetin e Tij

vAllahi pa ty nene, asgje seshte e mire
Gjumi nuk me ze, pa te thene naten e mire

Shpesh kam dhimbje koke, e dhimbja vazhdon
Nuk e kam doren tende, dhimbjen tma largon

Ky eshte caktimi i Zotit, kete shume mire e di
Por shpesh me mberthen vaji, mendja me rrin te ti

Lus te madhin Zot, ty te te meshiroje
E mua edhe ty ne Firdous te na takoj

Ma bani hallall, ju kto vargje qe i lexoni
Ju lutem, per nenen time, nga nje lutje ta beni

Nena, loçka ime 

Shperndaje lajmin Bamirësi i Ballkanit – hoxhë Halil Kastrati, me vargje emocionuese për nënën e tij të ndjerë ne facebook, twiter, google+ etj.

Like faqes ne Facebook

Check Also

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë vendosi që Irani ka të drejtë ligjore për të rimarrë 2 miliardë dollarët e ngrirë nga SHBA-ja

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë (ICJ) ka vendosur se Irani mund të vazhdojë me veprimet ligjore …