Home / Feja / Ata nuk mund ta kuptonin pse fryma e saj vinte kaq erë e keqe, derisa doktori i saj gjeti këtë!

Ata nuk mund ta kuptonin pse fryma e saj vinte kaq erë e keqe, derisa doktori i saj gjeti këtë!

Nëse keni frymë të keqe edhe pse shëndeti juaj dentar është i përsosur, mund të keni një problem pak më të thellë. Ata janë të ashtuquajturat gurët e bajameve dhe rreth një e katërta e popullsisë i kane ato. Specialistët pohuan se fryma e tmerrshme e Beckler ishte duke u shkaktuar nga gurët e bajameve – veçanërisht, mikrobet që ushqehen me gurët e bajameve, të cilat shkarkojnë një gaz me një erë të keqe, sulfur…Vazhdo leximin duke klikuar linkun

Check Also

5 arsyet pse keni nevojë për bimë në shtëpi dhe zyra

Njerëzit shpenzojnë rreth 90% të kohës së tyre në ambiente të mbyllura. Dhe kjo është …