Home / Feja / A ka folë Pejgamberi me Allahun drejtpërdrejtë? – kliko për ta kuptuar
Like faqes ne Facebook

A ka folë Pejgamberi me Allahun drejtpërdrejtë? – kliko për ta kuptuar
A ka folë Pejgamberi me Allahun drejtpërdrejtë? – kliko për ta kuptuar
Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar fatmir zaimi thotë: Cili është ma gjynahçar?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:


Artikulli paraprakZëdhënësi i Haradinajt, Halil Matoshi e quan manipulim letrën e vajzës së veteranitArtikulli vijuesNamazi në Qabe 100.000 Sevape!

Like faqes ne Facebook

Check Also

“Për djalin e Thaçit ish kon jeta, kur don edhe dimrin e bon verë”

Pavarësisht izolimit të të rinjëve nga Kosova të cilët nuk udhëtojnë dot në asnjë vend …