Home / Shëndetësi / A E Keni Ditur Kohën Kur Njeriu Është Më Së Afërti Me Allahun?!
Like faqes ne Facebook

A E Keni Ditur Kohën Kur Njeriu Është Më Së Afërti Me Allahun?!

Koha kur njeriu është më së afërti me Allahun

I Dërguari (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) thotë:
“Njeriu është më së afërti me Allahun në errësirën e fundit të natës. Andaj, nëse ke mundësi të jesh prej atyre që e përmendin Allahun në këtë kohë, bëhu!”

(Sahih Et-Tergib, 2/267)

Like faqes ne Facebook

Check Also

Kitaroviç: Islami është pjesë e pandashme e mozaikut shpirtëror dhe kulturor të shoqërisë kroate!

Islami është pjesë e pazëvendësueshme dhe e pandashme e mozaikut shpirtëror dhe kulturor të shoqërisë …