Home / Troje Shqiptare / Kosova / Zyrtare: Nisin hetimet ndaj “Al Petrolit”

Zyrtare: Nisin hetimet ndaj “Al Petrolit”

Prokuroria Speciale e Kosovës ka konfirmuar për KTV se janë duke u zhvilluar hetime fillestare policore për rastin e dhënies së lejes për qasje në autostradë të kompanisë Al Petrol në dy autostradat Ibrahim Rugova dhe Arbën Xhaferi në Çagllavicë.  Ministria Infrastrukturës që drejtohet nga Lutfi Zharku fillimisht i kishe dhënë leje kësaj kompanie, por […]

Check Also

Pas namazit të sabahut ulet për të lexuar Kur’an dhe ndërron jetë në xhami (VIDEO)..

Vdekja është një ngjarje e madhe, një realitet i pashmangshëm, një fatkeqësi që do ta …