Home / Feja / Zemër e shëndoshë është ajo që …

Zemër e shëndoshë është ajo që …

Zemër e shëndoshë është ajo që … – Mesazhi


“Zemër e shëndoshë është ajo që është e pastër nga shirku (idhujtaria), urrejtja, xhelozia, zilia, lakmia, mburrja, dashuria për dunjanë dhe lakmia për pozitë.”
Ibën Kajjim

error: Content is protected !!

Check Also

A është gjynah me e ndëgjuar gruan .? Përgjigjet: Dr.Shefqet Krasniqi

A është gjynah me e ndëgjuar gruan .? Përgjigjet: Dr.Shefqet KrasniqiNe si staf kemi pë …