Home / Feja / Vrapojnë pesë kilometra duke qenë agjërueshëm, për ta përkrahur një aktivitet humanitar(Video)

Vrapojnë pesë kilometra duke qenë agjërueshëm, për ta përkrahur një aktivitet humanitar(Video)

Në një organizim të veçantë disa besimtarë e kanë organizuar vrapimin duke qenë agjërushëm, fondet e mbledhura do të shkojnë për familjet në nevojë.

Kjo është një ngjarje e cila tashmë është bërë tradicionale, në të cilën gara zhvillohet në pesë kilometra vrapim, transmeton Zëri i Amerikës.

Në ngjarjen e përshkruar thuhet në një natë vere, ku dielli ende ndriçonte, disa njerëz po përgatiteshin për të vrapuar në një garë për bamirësi. Ata nuk kishin pire një pikë uji dhe nuk kanë ngrënë që para agimit. /30 ditet/.

Check Also

Ikrime Sabri: “Marrëveshja e Shekullit” e Presidentit Trump është një komplot

Kreu i Delegacionit të Lartë Islamik i Jerusalemit dhe ligjëruesi i Xhamisë Al-Aksa, Ikrime Sabri …