Home / Headline / Video e rrallë: Daja i Arbana Xharrës flet për dashurinë që ka ndaj Millosheviqit (Video)

Video e rrallë: Daja i Arbana Xharrës flet për dashurinë që ka ndaj Millosheviqit (Video)

Kjo video është bë në vitin 1996 kur Kosova ishte nën thundrrën e hekurt të regjimit serb të Sllobodan Millosheviqit. Deri sa shqiptarët vriteshin e masakroheshin gjithandej, Fran Nikolbibaj nga fshati Brekovac i Gjakovws, në radiotelevizionin shtetëror të Serbisë, tregonte se sa shumë e respekton dhe e don Sllobodan Millosheviqin.Në këtë video ai madje thotë se fotografinë e Milloshit e mban te koka, në dhomën e gjumit. Ndryshe, Fran Nikolbibaj ka qenë daja i gazetares së njohur kosovare, Arbana Xharra. Video shpalos shkakun se pse Arbana Xharra përkrah partitë shqiptare në Maqedoni që vijojnë politikën e Sllobodan Millosheviqit, siç është BDI e Ali Ahmetit. BDI është në koalicion me Partinë Socialiste të Maqedonisë, partner zyrtar i Partisë Socialiste Serbe të Sllobodan Millosheviqit./albanews

www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=CwIyHUSuZkQ

Check Also

Si duhet të besojmë tek Allahu?!

Si duhet të besojmë tek Allahu Ne e pranojmë bindshëm me zemrat tona dhe e …