Home / Feja / Vendos dorën tënde aty ku ndjen dhimbje në trupin tënd dhe thuaj

Vendos dorën tënde aty ku ndjen dhimbje në trupin tënd dhe thuaj

“Vendos dorën tënde aty ku ndjen dhimbje në trupin tënd dhe thuaj

Transmetohet nga Uthman bin Ebu El-As Thekafij se ai u ankua tek profeti -alejhi selam- për një sëmundje që kishte në trup që kur kishte hyrë në islam. Profeti -alejhi selam- i tha atij: “Vendos dorën tënde aty ku ndjen dhimbje në trupin tënd dhe thuaj: Bismilah, tre herë dhe thuaj shtatë herë: Eudhu bilahi ue kudratihi min sherri me exhidu ue uhadhir (I kërkoj mbrojtje Allahut dhe fuqisë së Tij prej të keqes që kam apo që i druhem)”

Check Also

Përurohet baza e parë e përhershme amerikane në Palestinën e Pushtuar (Izrael)

Ditën e hënë është hapur zyrtarisht dhe është përuruar baza e parë e përhershme e …