Home / Headline / Urim nga Kreu i BFI për fitoren e Nuri Seferi: Këtë që bëtë ju është një fitore e Umetit tonë

Urim nga Kreu i BFI për fitoren e Nuri Seferi: Këtë që bëtë ju është një fitore e Umetit tonë

Kryetari i bashkësisë Fetare Islame në Maqedoni, Sulejman Rexhepi ka uruar fitoren e boksieri shqiptar me prejardhje nga Gostivari, Nuri Seferi, ndaj boksierit Hungarez Laszlo Hubert.

Në vijim ua sjellim urimin e plotë

Në natën e sontshme përjetuam po atë ndjenjë të krenarisë të cilën dinë ta shaktojnë veçse bijtë e kombit. Vellezërit Seferi (Nuriu dhe Seferi) sonte fituan meçe boksi shumë të rëndësishëm duke na ofruar spektakël sportiv të paharruar.

StictyBanner mes postimeve mobil
Këtë që bëtë ju është një fitore e Umetit tonë gjegjësisht një fitore gjithëkombëtare Allahu e shtoftë bereqetin në popullin tonë në të gjitha poret e jetës dhe nese ne jemi me Allahun dhe në rrugën e Tij nuk do të ketë mundësi askush të na mposht përkundrazi gjithënjë do të triumfojm kundër armiqëve të ngjyrave të ndryshme.

Zoti ju dhashtë shëndet dhe korrshin suksese të reja në këtë sport burrëror. Amin
Reisul Ulema i BFI

H. Sulejman ef. Rexhepi

Check Also

Video: Recitation Quran –

Recitation Quran – ❤☝