Home / Shendeti / Uji me xhenxhefil: Tret shtresat e yndyrës

Uji me xhenxhefil: Tret shtresat e yndyrës

Xhenxhefili vepron si djegës i yndyrës dhe ndihmon në humbje peshe.

Kjo erëz ju bën të ndjeheni të ngopur, kështu që nuk do të keni nevojë për ‘grimcime’ mes vakteve.

Uji me xhenxhefil: Tretë shtresat e yndyrës

Shperndaje lajmin Uji me xhenxhefil: Tret shtresat e yndyrës appeared first on Jeto Shëndetshem.

Check Also

Ja cka i bëri Vjehrra e mencur, rejave të saj! Ngjarje interesante!

Ja cka i bëri Vjehrra e mencur, rejave të saj! Ngjarje interesante! Një nënë e …