Home / Tag Archives: Video

Tag Archives: Video

Elvis Naci – Dy dyert të cilat sjellin shkatërrimin e njeriut në këtë botë! (VIDEO)

Ka raste kur te rinj te gjendur para ndonje veshtiresie, (ndonje mosmarreveshje ne familje, ndonje dashuri e pasuksesshme, suksesi i pamjaftueshem ne shkolle, mosmarreveshjet me shoke ose shoqe,) nuk kane durim qe te kerkojne zgjidhjet e duhura. Per shkak te mungeses se besimit ne Zot, ata e ngarkojne veten dhe …

Read More »

Kjo është vetura me të cilën bëri ndeshje hoxhë Mulla Jakup Asipi! (VIDEO)

Kjo është vetura me të cilën bëri ndeshje hoxhë Mulla Jakup Asipi! (VIDEO)Kjo është vetura me të cilën bëri ndeshje hoxhë Mulla Jakup Asipi! (VIDEO)Kjo është vetura me të cilën bëri ndeshje hoxhë Mulla Jakup Asipi! (VIDEO)Kjo është vetura me të cilën bëri ndeshje hoxhë Mulla Jakup Asipi! (VIDEO)Kjo është …

Read More »

Pas namazit të sabahut ulet për të lexuar Kur’an dhe ndërron jetë në xhami (VIDEO)..

Vdekja është një ngjarje e madhe, një realitet i pashmangshëm, një fatkeqësi që do ta shijojë secili prej nesh. Nëse jeta për të cilën aq shumë punohet në këtë botë është e përkohshme dhe e dyshimtë, si qëndron puna me vdekjen, e cila është e caktuar dhe e sigurt? Vallë …

Read More »

VIDEO: Vajzat me shami kthehen në shkollë, drejtori këmbngul se ato po shkelin kodeksin

TURP për shkollen “VELLAZERIM BASHKIM” të cilet nuk i lejon vajzat që të vijojnë me mësime. TURP për qytetin e Ohërit Shperndaje lajmin VIDEO: Vajzat me shami kthehen në shkollë, drejtori këmbngul se ato po shkelin kodeksin ne facebook, twiter, google+ etj.

Read More »

SKANDALOZE: Ja si e maltreton BURDUSHI një pacient, kinse po e largon djallin nga trupi i ti ( VIDEO )

Xhihadi më i mirë është që të luftohen armiqtë e fesë dhe t’u qëndrojmë kundër kurthëve të tyre. Prej tyre janë magjistarët, fallxhorët dhe mashtruesit. Vërtetë, ata po bëjnë dëm të madh me veprat e tyre që janë shumë të rrezikshme. I mundojnë besimtarët tepër dhe aspak nuk brengosën për …

Read More »

Macja e cila refuzon të largohet nga varri i pronarit të saj (VIDEO)

Kjo video është shikuar më shumë se 5 milion herë që kur është ngarkuar në Facebook nga Soffuan Cz. Ai ka shkruar se gjyshi i tij kishte ndërruar jetë të Shtunën pasi që ky e kishte vizituar. “Derisa lexohej talkini në funeral, erdhi macja e bardhë dhe filloi të sillet …

Read More »

Muxhahidat në Burma duke luftuar kundër regjimit dhe grupeve Budiste (VIDEO)

“Shumë njerëz të kësaj epoke dhe të kohës së mesjetës nuk e kuptuan filozofinë e çështjes së xhihadit e realitetin e tij, dhe bënë shumë gabime, pasi ajo është një çështje shume delikate. Dhe na vjen turp për të pranuar faktin se për shkak të gabimeve të tyre fatale, armiqtë …

Read More »

Elvis Naci – Nuk më respekton fëmija (VIDEO)

Respektimi i prindërve është nga gjërat më të rëndësishme dhe prej punëve më të mëdha që të afron tek Allahu, nga veprat më të larta, prej obligimeve më primare ndërsa mosrespektimi i prindërve është prej mëkateve të mëdha, krim i rëndë, shkatërruesi më i trishtueshëm duke u bazuar në argumente …

Read More »

Vdes duke lexuar Kur’an në Xhami (VIDEO)

Allahu, azze ue xhel, thotë: “O besimtarë! Kini frikë Allahun ashtu si i takon Atij dhe vdisni vetëm duke qenë myslimanë!” Ali Imran 102, dhe “Dhe adhuroje Zotin tënd derisa të të vijë vdekja!” Hixhr 99. Prej ajeteve kuptojmë se Allahu i porosit robërit e Tij që të stolisen me …

Read More »

SubhanAllah, kjo lule çel çdo herë kur thërret Ezani (VIDEO)

Në Azerbejxhan ekziston një lloj i lules e cila është quajtur Lulja e Ezanit. Ajo lulëzon vetëm kur thërret ezani. Shkenca ende nuk ka sqarim për këtë mrekulli, kurse ajo ka zgjuar interesin edhe të televizioneve më të mëdha botërore, siç është CNN. Shperndaje lajmin SubhanAllah, kjo lule çel çdo …

Read More »

Digjen fshatrat e muslimanëve në Arakan ! (Video)

Në rrjetin social Facebook jan shfaqur video se si digjen fshatrat e muslimanëve në Arakan,Burma !Vetëm ditëve të fundit janë vrarë mijëra mijëra musliman,shkaku se atyre nuk u lejohet as dalja apo ikja e tyre e as hurja e dikujt tjetër !Është për tu habitur se ushtria Budiste deri më …

Read More »

SubhanAllah çfar spektakëli i bukur nga zogjtë në qiellin e Istanbullit gjatë thirrjes së ezanit! (Video)

SubhanAllah çfar spektakëli i bukur nga zogjtë në qiellin e Istanbullit gjatë thirrjes së ezanit!

Read More »

Si të shkarkojmë video nga facebook-i !

Tashmë të gjithë ne kur futemi në internet faqja e parë që i japim një shikim është facebook, edhe pse ndoshta duam të bëjmë diqka tjetër nuk mundemi të rrim pa i hedhur një sy, madje sa që shpesh herë harrojmë për ç’farë kemi ndezur kompjuterin, duke parë linket e …

Read More »

SUBHANALLAH: Video klip i cili e bënë çdo njërin të qajë! – Babai duke e përcjell bijën e tij të vogël!

SUBHANALLAH: Video klip i cili e bënë çdo njërin të qajë! – Babai duke e përcjell bijën e tij të vogël! .. Ne si staf, kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame por gjithsesi se kemi edhe harxhime të …

Read More »

Artistja Lindsay Lohan: Kur’ani më qetëson (VIDEO)

Artistja e njohur Lindsay Lohan ka hapur edhe njëherë debatin e saj në lidhje me marrëdhënien që ajo ka me islamin dhe botën arabe. Duke folur në një program televiziv të Kuvajtit, ylli i ‘’Mean…

Read More »

Si te Marrim Abdes Video Mesim …..

Si te Marrim Abdes Video Mesim ….. Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do …

Read More »

Dy haxhinjë nuk kthehen në Kosovë, ndërrojnë jetë në Mekë (Video)- meso kushë ishin ata..

home HAXHI, KËSHILLA ISLAME Dy haxhinjë nuk kthehen në Kosovë, ndërrojnë jetë në Mekë (Video)- meso kushë ishin ata..   Rreth orës 5:00 të mëngjesit, kanë arritur në Kosovë haxhinjtë e parë që para rreth një muaj kishin shkuar në Mekë. Në Aeroportin e Prishtinës u priten nga familjarët e …

Read More »

SubhanAllah, vdes duke qenë në sexhde, pa e vërejtur askush! (VIDEO)

SubhanAllah, vdes duke qenë në sexhde, pa e vërejtur askush! (VIDEO) .. Ne si staf, kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame por gjithsesi se kemi edhe harxhime të shumta, kështu që ju lutemi që pasi të dëgjoni përgjigjen …

Read More »

Martesa e detyruar – patjetër të shikohet – VIDEO

Martesa e detyruar – patjetër të shikohet – VIDEO .. Ne si staf, kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame por gjithsesi se kemi edhe harxhime të shumta, kështu që ju lutemi që pasi të dëgjoni përgjigjen të klikoni …

Read More »

Shikoni si bluhen zogjtë e gjallë [për përgatitjen e pashtetave dhe sallamave] (VIDEO)

Shikoni si bluhen zogjtë e gjallë [për përgatitjen e pashtetave dhe sallamave ] .. Ne si staf, kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame por gjithsesi se kemi edhe harxhime të shumta, kështu që ju lutemi që pasi të …

Read More »