Home / Tag Archives: NJË

Tag Archives: NJË

Çfarë do të bënit nëse do gjenit 100 euro në kutinë e një lypësi?

Nëse do të gjenit 100 euro, a do t’i merrnit? Edhe tek një lypës që po fle në rrugë? Ky është eksperimenti më i ri social që është realizuar nga Kiko.Co. Ai u vesh me rrobat e një personi të pastrehë dhe u shtri në cep të rrugës duke fjetur. …

Read More »

Shiko se si fitohet një thesar prej thesarëve të Xhennetit…

Pejgamberi sal-lAllahu ‘alejhi ue sel-lem ka thënë: “O Abdull-llah ibën Kajs, a dëshiron që të të udhëzoj tek një thesar prej thesarëve të Xhennetit? Unë i thashë: “Po, o i Dërguari i All-llahut”. Ai më tha: “Thuaj:… لاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللهِ La Havle ve la kuvvete il-la …

Read More »

Brnabiq: Për të mirën e serbëve do të nënshkruaja gjithçka, qoftë edhe që Kosova të ketë një vend në OKB

Në këtë drejtim, siç thuhet më tej, ajo ka thënë se “nuk do të trembem dhe as nuk do të hezitoj të nënshkruajë çfarëdo që të jetë e nevojshme për qytetarët serbë që të kenë siguri të plotë dhe një garanci për prosperitet të mëtejshëm”. Ndërkohë, në një intervistë për …

Read More »

Brnabiq: Për të mirën e serbëve do të nënshkruaja gjithçka, qoftë edhe që Kosova të ketë një vend në OKB

Në këtë drejtim, siç thuhet më tej, ajo ka thënë se “nuk do të trembem dhe as nuk do të hezitoj të nënshkruajë çfarëdo që të jetë e nevojshme për qytetarët serbë që të kenë siguri të plotë dhe një garanci për prosperitet të mëtejshëm”. Ndërkohë, në një intervistë për …

Read More »

Qepët janë një ilaç i madh natyral për sëmundjet, por këto mënyra habitëse përdorimi ndoshta nuk i dini!

Qepët janë të mbushura me agjentë antiseptikë dhe antibiotikë për shkak të përmbajtjes së lartë të squfurit. Ata rritin imunitetin tuaj, ndalojnë të vjellat, trajtojnë problemet e frymëmarrjes, ndihmojnë në trajtimin e diabetit, sëmundjeve të zemrës, uljes së kolesterolit dhe artritit. Ata janë përdorur nga amerikanët për të trajtuar ftohjet …

Read More »

Gazi helmues që përdori Asadi, nga një kompani zvicerane (Foto)

Një kompani zvicerane ka dërguar izopropanol në Siri në vitin 2014. Ky element kimik është i nevojshëm për prodhimin e gazit nervor sarin. Sekretariati Shtetëror për Çështjet Ekonomike (Seco) e vlerësoi tregëtimin e këtij elementi si “të besueshëm”në atë kohë, ndonëse lufta kishte shpërthyer në mbarë vendin. Eksportuesi zviceran ia …

Read More »

Gazi helmues që përdori Asadi, nga një kompani zvicerane (Foto)

Një kompani zvicerane ka dërguar izopropanol në Siri në vitin 2014. Ky element kimik është i nevojshëm për prodhimin e gazit nervor sarin. Sekretariati Shtetëror për Çështjet Ekonomike (Seco) e vlerësoi tregëtimin e këtij elementi si “të besueshëm”në atë kohë, ndonëse lufta kishte shpërthyer në mbarë vendin. Eksportuesi zviceran ia …

Read More »

Një rob bëri një gjynah.

Thotë Ebu Hurejrah (Allahu qoftë i kënaqur prej tij) : Kam dëgjuar të Dërguarin e Allahut – lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin mbi të – të thotë: “Një rob bëri një gjynah dhe tha: O Zot! bëra gjynah. Më fal! – tha Zoti i tij – Robi im e …

Read More »

Kjo është gruaja e Mohamed Salah, vajza e tyre ka një emër shumë të veçantë!

Mohamed Salah pa dyshim është lojtari më i komentuar ditët e fundit në mediat botërore. Reprezentuesi i Egjiptit ka arritur që të shënoi plot 43 gola deri me tani me skuadrën e tij Liverpool, shkruan Gazeta Blic. Por përeveç në fushën e lojës që bije në sy në jetën reale …

Read More »

ELEMENTET E NDËRTIMIT TË NJË FAMILJE TË LUMTUR

Me të vërtetë falënderimi i takon vetëm Allahut të Madhëruar, Atë e falënderoj, prej Tij ndihmë dhe falje kërkoj. Kërkoj mbrojtje prej Allahut për veprat tona të këqija. Kë e udhëzon Allahu, nuk ka kush e humb dhe kë Allahu e lë në humbje, nuk ka kush e udhëzon. Dëshmoj …

Read More »

Komentimi i veçantë nga komentatori arab dhe një sekret rreth Mohamed Salah

Do t’ua tregoj një sekret rreth lojtarit Muhammed Salah, që munden me ditê vetëm banorët e qytetit të Baselit. Çdo musliman do të gëzohet mendoj!  Pse Basel? Ngase ai një kohë ka jetu këtu në këtë qytet kur ka qenë lojtar i FC Basel.Me rëndësi êshtë një informatë e cila shumë më …

Read More »

Kjo është gruaja e Mohamed Salah, vajza e tyre ka një emër shumë të veçantë

Mohamed Salah pa dyshim është lojtari më i komentuar ditët e fundit në mediat botëroreReprezentuesi i Egjiptit ka arritur që të shënoi plot 43 gola deri me tani me skuadrën e tij Liverpool, shkruan Gazeta BlicPor përeveç në fushën e lojës që bije në sy në jetën reale ai nuk …

Read More »

RRËFIMI PËR PEDOFILIN E DYSHUAR NË PRISHTINË: NJË VAJZE I BLEU AKULLORE, PASTAJ E NGACMOI

Gazetarja e RTK-së, Ardita Sylejmani-Bllaca thotë se e ka parë me sytë e saj personin e arrestuar në Prishtinë, që dyshohet për pedofili, teksa i ngacmonte seksualisht vajzat e mitura në Parkun e Qytetit. Përmes një shkrimi në Facebook, të cilit ia kishte bashkangjitur edhe disa fotografi, Ardita Sylejmani-Bllaca ka …

Read More »

RRËFIMI PËR PEDOFILIN E DYSHUAR NË PRISHTINË: NJË VAJZE I BLEU AKULLORE, PASTAJ E NGACMOI

Gazetarja e RTK-së, Ardita Sylejmani-Bllaca thotë se e ka parë me sytë e saj personin e arrestuar në Prishtinë, që dyshohet për pedofili, teksa i ngacmonte seksualisht vajzat e mitura në Parkun e Qytetit. Përmes një shkrimi në Facebook, të cilit ia kishte bashkangjitur edhe disa fotografi, Ardita Sylejmani-Bllaca ka …

Read More »

NJË MËNYRË E THJESHTË PËR TA FITUAR BEREQETIN DHE MBROJTJEN E ALLAHUT…

Transmetohet nga Enes ibn Maliku, se Pejgamberi (savs) i ka thënë atij: “O biri im, kur të hysh në shtëpinë tënde jep selam, do të zbret bereqet mbi ty dhe mbi familjarët tuaj.” (Tirmidhiu) Transmetohet nga Ebu Umame (r.a.) se Pejgamberi (savs) ka thënë: “Tre (veta) janë nën mbrojtjen e …

Read More »

Muslimanëve shqiptarë u shtohet edhe një hoxhë me doktoraturë, ai është hoxhë Besnik Llumnica

Në Universitetin Islamik të Medines, sot hoxhë Besnik Llumnica nga Prishtina mbrojti doktoraturën me temë “Nevojat edukative të domosdoshme për rininë kosovare për përballjën me sfidat bashkëkohore” me notë maksimale. Hoxhë Besnik Llumnica është një njeri shembullor në të gjitha nivelet e arsimit të cilat i ka kaluar deri më …

Read More »

Ai ka postuar një fotografi të qenit të sapo adoptuar në Facebook, por disa orë më vonë policët trokasin në derën e tij!

Edhe pse pit bull-et janë kafshë të dashura, shumë i shohin ende si kafshë të rrezikshme dhe të egra. Disa ndërtesa nuk do t’u lejojnë banorëve të strehojnë rraca te tilla për shkak të “namit” të tyre. Muzikanti Dan Tillery adoptoi një pitbull të adhurueshëm dhe bëri atë që e …

Read More »

Blen një pikturë prej $ 88, por ai i tronditet kur e hap atë dhe gjen dicka të fshehur brenda saj!

Ndërsa shumica prej nesh tentojnë të shohin thesaret si diçka që është e fshehur në një hartë, ka një gamë të gjerë thesaresh që fshihen në fushën tonë të shikimit çdo ditë, plotësisht të panjohur për ne. Kur ky shkrimtar nga VICE vendosi të blinte një pikturë ,ai kurrë nuk …

Read More »

Vetëvrasja e katërfishtë dhe arti i kapitullimit të një shoqërie

VULLNET KRASNIQI   Vetëvrasjet zakonisht hapin shumë dilema sepse lënë shumë të panjohura në ekuacionin e së vërtetës, madje edhe në versionet kur të vetëvrarët lënë letra lamtumirëse. Gjithmonë ekziston edhe dyshimi nëse ajo çfarë është shkruar në letër është dhe arsyeja kryesore e aktit. Për këtë arsye edhe kurioziteti …

Read More »

Per nje gjume sa me te rehatshem; si dhe me sa me shume sevape e bekime

Ki parasysh keto porosi para gjumit:)) Per nje gjume sa me te rehatshem; si dhe me sa me shume sevape e bekime. (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/de_DE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’)); Ki parasysh keto …

Read More »