Home / Tag Archives: kete (page 39)

Tag Archives: kete

Video e Cila Përlotoi Botën – Kush E Gjen Këtë Grua (Kujdes Emocionuese !)

Ne si staf, kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame por gjithsesi se kemi edhe harxhime të shumta, kështu që ju lutemi që pasi të dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këtij teksti sepse ashtu …

Read More »

Kush e thotë këte… Xheneti lutet për të!

Ka thënë Muhammedi salAllahu alejhi ue selam:   “Kush thotë gjatë ditës 7x kurse ne disa transmetime ka ardhur 3x Allahumme inni eselukel Xhennet Ve eudhu bike mine-nar (O Zot unë prej Teje e kerkoj #Xhennetin dhe kerkoj mbrojtjen Tende nga #zjarri Thote Muhamedi salAllahu alejhi selam : Xheneti leviz …

Read More »

Nëse ju tringëllojnë veshët, gjithësesi duhet ta lexoni këtë

Tringëllima në vesh është ndjesia e të dëgjuarit të tingujve kumbues, gumëzhimave, fishkëllimave apo zhurmave të tjera të vazhdueshme apo të ndërprera. Dukuria e njohur si “tinitusi”, është shumë normale në SHBA, ku gati 50 milion njerëz e përjetojnë. Për shumicen prej tyre është thjeshtë bezdi dhe asgjë më shumë …

Read More »

Cilësitë të cilat duhet ti ketë një grua e mirë – Dr.Shefqet Krasniqi

Cilësitë të cilat duhet ti ketë një grua e mirë – Dr.Shefqet Krasniqi  Disa nga cilësitë e gruas së mirë, shihni videon: Shperndaje lajmin Cilësitë të cilat duhet ti ketë një grua e mirë – Dr.Shefqet Krasniqi appeared first on Namazi Faqja Zyrtare.

Read More »

Për herë të 120-të, Izraeli e shkatërron këtë fshat palestinez (Foto)

Izraeli ka shkatërruar fshatin beduin Al-Araqeeb në shkretëtirën e Negevit për herë të 120-të. Autoriteti i Tokave i Izraelit (ILA) shoqëroi policinë e Izraelit dhe buldozerët që bastisën fshatin dhe shkatërruan shtëpitë e improvizuara të bëra nga kallaji. Këto shtëpi banorët i rindërtojnë çdo herë që fshati prishet. Një gjykatë …

Read More »

Për herë të 120-të, Izraeli e shkatërron këtë fshat palestinez (Foto)

Izraeli ka shkatërruar fshatin beduin Al-Araqeeb në shkretëtirën e Negevit për herë të 120-të. Autoriteti i Tokave i Izraelit (ILA) shoqëroi policinë e Izraelit dhe buldozerët që bastisën fshatin dhe shkatërruan shtëpitë e improvizuara të bëra nga kallaji. Këto shtëpi banorët i rindërtojnë çdo herë që fshati prishet. Një gjykatë …

Read More »

Ta bësh këtë do të thot ta humbasësh të tashmen dhe ta zhdukësh vullnetin

Të mendosh rreth së kaluarës, të jetosh me të dhe të prezantosh në të, e të dëshprohesh nga të këqijat e saj është çmenduri dhe vrasje e dëshirës për jetën e tashme. Tek të mençurit fletët e së kaluarës shuhen dhe nuk transmetohen që të përsëriten, ato mbyllen njëherë e …

Read More »

Nëse e thua këtë, do marrësh nga një sevap për secilin besimtar dhe besimtare

Nëse e thua këtë, do marrësh nga një sevap për secilin besimtar dhe besimtare .. Ne si staf, kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame por gjithsesi se kemi edhe harxhime të shumta, kështu që ju lutemi që pasi …

Read More »

Kush E Thotë Këtë Dhe Nëse Vdes Atë Ditë Atë Natë Apo Atë Muaj Do Ti Falën Gjynahët…

Nese thote ne nje dite ose ne nje nate apo edhe ne nje muaj; Lailahe il-lallahu wallahu ekber, Lailahe il-lallahu wahdehu, Lailahe il-lallahu la sherike lehu, Lailahe il-lallahu lehul mulku we lehul hamdu, Lailahe il-lallahu we la haule we la kuwete il-la bilah” e nese vdes ate dite ose ate …

Read More »

Pse Kur’ani e përmend dëgjimin përpara shikimit! Mëso çfarë ka zbuluar shkenca për këtë fenomen të jashtëzakonshëm!

Njeriu është i rrethuar nga argumente të pafundme që të dërgojne tek besimi në Krijuesin e Gjithësisë. Trupi jonë është një ndër argumentet e shumta për shkak se është sinkornizuar në atë mënyrë që rastësia nuk ka vend. Thotë Krijuesi i Gjithësisë në Kur’anin famëlartë: “Ju nuk u fshehët, që kundër …

Read More »

Edhe CD ja e ka në memorie Kuranin komplet por… – Dëgjoje këtë shembull fantastik

Edhe CD ja e ka në memorie Kuranin komplet por… – Dëgjoje këtë shembull fantastik —— —– Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga hoxha i nderuar Abil Veseli ku në videon e më poshtme hoxha i nderuar Abil Veseli flet për temën: “Vendi ku ka jetuar populli i …

Read More »

A e dini cila është kënaqësia më e madhe në këtë botë?

A e dini cila është kënaqësia më e madhe në këtë botë?Nuk është pasuria në miliarda dollarë. Nuk është jeta në pallate.Nuk është në ngrënien e ushqimeve të lloj-llojshme.Nuk është në vozitjen e veturave të shtrenjta. Nuk është në shëtitjen e botës.Nuk është në martesën me femra të bukura.Por, ajo …

Read More »

Amerika e përdori Thacin sa mundi e tani fundin do ta ketë si Sadami

sh-kordinatori i AKR-së Tahir Bricori, në një shkrim të dërguar në redaksinë e gazetës “Bota sot”, ka komentuar lidhur me deklaratat e fundit të presidentit të vendit Hashim Thaçi. Bricori ka thënë se Thaçi është braktisur nga amerikanët dhe nga Brukseli, derisa ka theksuar se edhe takimi i sotëm me …

Read More »

Nncncncn a thu pse Arbana Xharra nuk flet për këtë? – 4 vjeçares i presin krahun, këmbën….

Nncncncn a thu pse Arbana Xharra nuk flet për këtë? – 4 vjeçares i presin krahun, këmbën…. — Jemi m♪7suar Arbana, Berati, Myftaraj dhe kësi lloj njerëzish të mirren me Islam e Mysliman por kurrë nuk i dëgjojm ti komentojn këto rite të çmendura?! Një çift indian i dëshpëruar për …

Read More »

Ajetul-Kursijji (Ajeti më madhështor në Kur’an)

Ajetul-Kursijji (Ajeti më madhështor në Kur’an) “All-llahu la ilahe il-la Hu. El-hajjul-kajjum. La te-hudhuhu sinetun ue la neum. Lehu ma fis-semavati ue ma fil-erd. Men dhel-ledhi jeshfeu aindehu, il-la bi idhinihi. Jaëlemu ma bejne ejdihim ue ma halfehun, ue la juhitune bi shej-in min alimihi il-labi ma shae. Uesia kursijjuhus-semauati …

Read More »

Përse Zoti e krijoi njeriun?

Nga këndvështrimi i njerëzimit, pyetja “Përse Zoti e krijoi njeriun?” nënkupton “Për çfarë qëllimi është krijuar njeriu?” Në shpalljen e fundit, kësaj pyetjeje i është dhënë përgjigje pa kuptim të dyfishtë. Në të Zoti u tregon njerëzve se çdo njeri ka lindur me vetëdijen e brendshme dhetë natyrshme mbi Zotin …

Read More »

Hamasi: Mbështetja e Iranit për rezistencën e dallon këtë vend nga të tjerët

Zëdhënësi i lëvizjes Hamas deklaroi se ajo çka e dallon Republikën Islamike të Iranit nga vendet e tjera është mbështetja e qartë e Iranit për aspiratat e popullit palestinez. Sami Abuzahri, gjithashtu përmendi vizitën e delegacionit të Hamasit në Teheran dhe tha: Kjo vizitë tregon interesimin e madh të lëvizjes …

Read More »

Ka njerëz që kanë shumë para në këtë botë dhe ata prap s’mund të bëjnë një sy gjumë

Ka njerëz që kanë shumë para në këtë botë dhe ata prap s’mund të bëjnë një sy gjumë.Ka gjithashtu njerëz që kanë gjithqka që ju keni imagjinuar që mund t’ju sjell lumturinë..ata i kanë ato dhe ata prapseprap nuk janë në paqe..Ata nuk janë të lumtur me veten e tyre,e …

Read More »

Thuaje shtate herë këtë lutje nese don që xheneti të bëj dua për ty.

Ka thënë i derguari i Allahut, Muhamedi a.s. :Ai që gjatë ditës thotë shtat herë:ALL-LLAHUMME INNI ES’ELUKEL-XHENNEH, UE E’UDHU BIKE MINEN-NAR. “O Allahu im, kërkoj prej Teje xhenetin, dhe kërkoj mbrojtjën Tënde nga zjarri”Atëher Xheneti leviz dhe thotë: O Zot! bëje prej banorëve të mijë, ndërsa xhehenemi thot: O Zot! …

Read More »

Magjistari e pranoi Islamin – Dëgjoje këtë ngjarje

Magjistari e pranoi Islamin – Dëgjoje këtë ngjarje —— —– Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga hoxha i nderuar Fatmir Latifaj ku në videon e më poshtme hoxha i nderuar Fatmir Latifaj flet për temën: “Magjistari e pranoi Islamin – Dëgjoje këtë ngjarje”, ku e lusim Allahun (Subhanehu …

Read More »