Home / Headline / Supozimi: Erdogan po islamizon shqiptarët

Supozimi: Erdogan po islamizon shqiptarët

Supozimi: Erdogan po islamizon shqiptarët, po na ndërron identitetin
Faktet: 95% e qytetarëve që deklarohen shqiptarë në Kosovë dhe mbi 95% e tyre në Maqedoni, deklarohen musliman
Përfundimi: Si mund të islamizohet një popull që veçse deklarohet musliman? Realiteti është se problemi nuk qëndron tek Erdogani, po tek ndjenja e inferioritetit tek persona dhe grupe të caktuara. Kur nuk u pëlqejnë faktet, shpikin supozime të njëpasnjëshme. Nëse ju nuk jeni rehat me faktet, apo nëse ndjeheni inferiorë, mbajeni atë për vete! Edhe shqiptarët muslimanë kanë të drejtë të zgjedhin dhe të jenë të zgjedhur. Fatkeqësi kur njëmendësia është e ngulitur në mendjen dhe zemrat e atyre që nuk e heqin demokracinë prej goje!

Abdullah Berisha

Check Also

Princi Muhamed Bin Selman ftohet nga Izraeli për një vizitë historike

Ministri izraelit i Shërbimeve Sekrete pohoi sot se qeveria izraelite i ka bërë ftesë princit …