Home / Bota / Sulmi raketor i Amerikës në Siri pa informim të Këshillit për Siguri Kombëtare dhe të DASH

Sulmi raketor i Amerikës në Siri pa informim të Këshillit për Siguri Kombëtare dhe të DASH

Anëtarët e Këshillit Kombëtar të Amerikës dhe Departamenti Amerikan i Shtetit nuk ishin të informuar për vendimin e presidentit të Amerikës për sulmin raketor kundër Sirisë.

Agjencia e lajmeve IRNA njofton se burimet informative në Amerikë kanë raportuar se shumica e anëtarëve të Këshillit për Siguri Kombëtare dhe Departamenti Amerikan i Shtetit nuk ishin të informuar për vendimin e Donald Trump, presidentit të Amerikës, për sulmin raketor kundër Sirisë./ PT

The post Sulmi raketor i Amerikës në Siri pa informim të Këshillit për Siguri Kombëtare dhe të DASH appeared first on Gazeta Impakt.

Check Also

Mësojeni suren që ju ndihmon të mos e ndjeni varfërinë

Mësojeni suren që ju ndihmon të mos e ndjeni varfërinëKush e lexon suren Vakia pas …