Home / Feja / SubhanAllah : U Dridh Toka Dhe Qielli Kur Zbriti Një Ajet I Kur’anit.

SubhanAllah : U Dridh Toka Dhe Qielli Kur Zbriti Një Ajet I Kur’anit.

U dridh Toka dhe Qielli kur zbriti një ajet i Kur’anit – Teolog Ardian Sejdiu

– ” Ne kemi filluar ta shpallim (Kuranin) në natën e Kadrit”.

– ” Ne, me të vërtetë, e kemi shpallur (Kuranin) në natë të shenjtë, dhe Ne, me të vërtetë jemi paralajmërues. Në atë (natë) zgjidhet çdo punë e gjykueshme (e paluhatshme)”.

Check Also

Brnabiq: Për të mirën e serbëve do të nënshkruaja gjithçka, qoftë edhe që Kosova të ketë një vend në OKB

Në këtë drejtim, siç thuhet më tej, ajo ka thënë se “nuk do të trembem …