Home / Feja / SubhanAllah: Muslimanet në Burma po varrosen të gjallë në dhe (VIDEO)

SubhanAllah: Muslimanet në Burma po varrosen të gjallë në dhe (VIDEO)

SubhanAllah.. O Allah ndihmoj sepse ti ke fuqin qe ta bëjsh çdo gjë të mundur!

Shikone videon me poshte..

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “http://connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.10”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Posted by Taslima Akter on Wednesday, 30 August 2017

Shperndaje lajmin SubhanAllah: Muslimanet në Burma po varrosen të gjallë në dhe (VIDEO) ne facebook, twiter, google+ etj.

Check Also

Urimi i myftiut të kosovës naim ef. Tërnava me rastin e festës së Bajramit të Fitrit

Të nderuar besimtarë, vëllezër dhe motra! Po përcjellim muajin e Ramazanit, muajin më të veçantë, …