Home / Feja / SubhanAllah -E pabesueshme.Lumi që shfaqet papritur në mes të shkretëtirës.

SubhanAllah -E pabesueshme.Lumi që shfaqet papritur në mes të shkretëtirës.

SubhanAllah -E pabesueshme.Lumi që shfaqet papritur në mes të shkretëtirës.Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona..
Për të dëgjuar përgjigjen e kësaj pyetje mund të dëgjoni videon duke klikuar linkun me poshte..

Check Also

Urimi i myftiut të kosovës naim ef. Tërnava me rastin e festës së Bajramit të Fitrit

Të nderuar besimtarë, vëllezër dhe motra! Po përcjellim muajin e Ramazanit, muajin më të veçantë, …