Home / Feja / SubhanAllah: A ka mundësi të ekzistojnë në të vërtetë këto krijesa?

SubhanAllah: A ka mundësi të ekzistojnë në të vërtetë këto krijesa?

SubhanAllah: A ka mundësi të ekzistojnë në të vërtetë këto krijesa?
Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona Për të dëgjuar përgjigjen e kësaj pyetje mund të dëgjoni videon ne linkun me poshte:

Check Also

Fazhizem katolik; në Poloni çifutët ndalohen të hyjnë në hotel

Mesazhi antisemit, “ndalohet hyrja për çifutët, komunistët dhe të gjithë hajdutët dhe tradhtarët e Polonisë”, …