Home / Feja / Stuhitë, rrufetë, bubullimat, vetëtimat, shtrëngatat, uraganët, ciklonët, cunamët etj, dëshmojnë fuqinë absolute të Zotit të vërtetë – Allahut

Stuhitë, rrufetë, bubullimat, vetëtimat, shtrëngatat, uraganët, ciklonët, cunamët etj, dëshmojnë fuqinë absolute të Zotit të vërtetë – Allahut

Stuhitë, rrufetë, bubullimat, vetëtimat, shtrëngatat, uraganët, ciklonët, cunamët etj, dëshmojnë fuqinë absolute të Zotit të vërtetë – Allahut, mbase nëpërmjet tyre, Ai u tërheq vërejtjen qartazi njerëzve jobesimtarë, ndërsa besimtarëve u shton edhe më shumë bindjen.

“Ai i dërgon rrufetë dhe godet me to kë të dojë; – dhe ata përsëri diskutojnë për Allahun, ndërkohë që Ai është ndëshkues i rreptë” (Er-Ra’d, 13)

“Rasti i tyre shembëllen me ata që, gjatë shtrëngatës nga qielli, shoqëruar me errësirë, bubullimë dhe vetëtimë, i mbyllin veshët me gishtat e tyre, për të mos dëgjuar ushtimën nga frika e vdekjes. Kështu, Allahu i ka nën kontroll mohuesit” (El-Bekare, 19)

Adnan Simnica

Check Also

Urimi i myftiut të kosovës naim ef. Tërnava me rastin e festës së Bajramit të Fitrit

Të nderuar besimtarë, vëllezër dhe motra! Po përcjellim muajin e Ramazanit, muajin më të veçantë, …