Home / Shëndetësi / Skocezi Nxit Dhe Armatos Të Krishterët Kundër Islamit Në Ballkan

Skocezi Nxit Dhe Armatos Të Krishterët Kundër Islamit Në Ballkan

Skocezi Jim Dowson para pak kohësh ka dërguar një kontigjent të madh të jelekëve anti-plumb dhe pajisje taktike tek serbët e veriut të Kosovës.Ai këtë po e bënë në emër të mbrojtjes së krishtërimit nga terroristët islamik. Këtë e zbuloi një hulumtim i gazetarëve të BBC-së.Por, këtë raportim skocezi e quajti të turpshëm, ndonëse e pranoi se ka dërguar jelekët anti-plumb dhe pajisjet taktike tek serbët.

Check Also

Kongresmeni amerikan: Jared Kushner mund të ketë organizuar vrasjen e gazetarit Khashoggi

Kongresmeni i Teksasit Joaquin Castro, anëtar i Dhomës së Punëve të Jashtme dhe Komitetit të …