Home / Fotolajm / Skandal: ‘Cila nga shoqet e tua bën seks’? Ja çfarë edukate ofron Gjuha Shqipe e klasës së 10

Skandal: ‘Cila nga shoqet e tua bën seks’? Ja çfarë edukate ofron Gjuha Shqipe e klasës së 10

Nuk është hera e parë që tekstet shkollore në Shqipëri kanë terma apo përmbajtje aspak etike.

Ajo çfarë lexon në librin e Gjuhës Shqipe të klasës së 10 ka habitur jo pak prindërit e nxënësve.

“Cila nga shoqet e tua bën seks”? Kjo është një ndër pyetjet aspak etike në librin e gjuhës, kur të paktën duhej të përdorej termi marrëdhënie seksuale.

Sërish lind natyrshëm pyetja: A kontrollohen librat që përdoren në shkollat shqiptare?

Check Also

Gjuha shqipe dhe boshnjake vendosen në programin arsimor në Turqi

Ministria turke e Arsimit Kombëtar ka vendosur në programin arsimor për vitin e ardhshëm gjuhën …