Home / Troje Shqiptare / Kosova / Sipërmarrësi musliman “Meka Halal Food” 14 paga punonjësve

Sipërmarrësi musliman “Meka Halal Food” 14 paga punonjësve

Quhet Burim Piraj. Vitin e kaluar, për shkak të suksesit, arriti t’i shpërblen puntorët e tij me rrogën e 13-të në fund të vitit. Ai nuk ngeli me kaq, premtoi që në vitin e ardhshëm t’u jep puntorëve edhe rrogën 14-të. Tashmë edhe pse jemi në muajin e gjashtë, ai ju ka dhën puntorëve rrogën e 7-te.
Ky është informimi i plotë i biznesmenit shqiptar të Kosovës, Burim Piraj:
“Sot është ditë e madhe për mua.
I Madhi Allah më ka mundësuar që të realizoj planifikimet si menaxher i kompanisë MEKA Halal Food dhe sot sapo fillova lëshimin e pagës së 7 edhe pse është muaji i gjashtë, për punëtorët e kompanisë dhe e lus Zotin që të më mundësoj që me 15 Janar 2018 ti ekzekutoj pagat e 14 – ta.
I falënderoj punëtorët e kompanisë që po tregojnë angazhim në çdo aspekt dhe po e mundësojnë suksesin e përbashkët.
Tani synimi im i radhës është krijimi i kushteve për javë të punës 5 ditore me emrin e të Madhit Zot.
Qoftë paqja mbi ju!”

Check Also

Ushtria izraelite arreston 14 vjeçarin palestinez në spital

Ushtria izraelite ka kryer bastisje ndaj një spitali në Kuds, me ç’rast ka arrestuar një …