Home / Feja / Si arrin të ju gënjen shejtani që ta lini namazin

Si arrin të ju gënjen shejtani që ta lini namazin

Si arrin të ju gënjen shejtani që ta lini namazin
Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona Për të dëgjuar përgjigjen e kësaj pyetje mund të dëgjoni videon duke klikuar kete link

Check Also

Si ta largoni me sukses një fëmijë nga pelenat

Me ardhjen e kohës së mirë dhe të ngrohtë vjen edhe rradha e heqjes së …