Home / A e dini se... / Shokon Deputeti Gjerman – Ja pse Shqiptarët preferohen nga Perëndimi?!

Shokon Deputeti Gjerman – Ja pse Shqiptarët preferohen nga Perëndimi?!

Shokon Deputeti Gjerman

“Shqiptarët preferohen nga Perëndimi, jo për shkak të kulturës apo mungesës së saj, por sepse janë vasalët (shërbëtorët) më të mirë në botë dhe u binden urdhërave pa bërë pyetje” –

Deputeti Gjerman Dr. Alexander Neu

Check Also

Mësojeni suren që ju ndihmon të mos e ndjeni varfërinë

Mësojeni suren që ju ndihmon të mos e ndjeni varfërinëKush e lexon suren Vakia pas …