Home / Troje Shqiptare / Kosova / Shkupjanët dëmtojnë figurën e Majka Terezës në Shkup

Shkupjanët dëmtojnë figurën e Majka Terezës në Shkup

Sheshi ‘Skëndërbeu’ në Shkup në orët e hershme të mëngjesit është dëmtuar qëllimisht nga persona të panjohur.

Në muralin me figura të historisë shqiptare, persona të panjohur kanë hedhur bojë të zezë në drejtim të pikturës së Nënë Terezës.

Ky akt mendohet se është bërë qëllimisht për të nxitur urrejte ndëretnike dhe ndërfetare në vend

Check Also

AKTUALE Nxënësit në Prishtinë pinë drogë, në Preshevë falen, RTK akuzon preshevarët.(Foto dhe Video)

Nxënësit në Prishtinë pinë drogë, në Preshevë falen, RTK akuzon preshevarët pse mësojnë islamin. (Foto …