Home / Kultura / ShBA – Njujorkezët morën pjesë në “Luftën e jastëkëve”

ShBA – Njujorkezët morën pjesë në “Luftën e jastëkëve”

Me qindra banorë dhe turistë u mblodhën të shtunën në mbrëmje nën masa të forta sigurie të policisë në sheshin Uashington të Nju-Jorkut për të festuar Ditën Ndërkombëtare të Luftës me Jastëkë.

Check Also

Binjakëzimi i dy qyteteve osmane Berat-Amasya/ Disa të dhëna për binjakun e Beratit, Amasya-n

Berati binjakëzohet me qytetin turistik turk, Amasya me të cilin ka ngjashmëri të mëdha nga …