Home / Feja / Sa ishte dituria e shejh Albanit?

Sa ishte dituria e shejh Albanit?

Sa ishte dituria e shejh Albanit?Ka thënë shejh Mesh’hur Hasen Selman, që është është një nga nxënësit më të afërt dhe më të ditur të shejh Albanit – rahimehullah:“ Nëse do të mblidhej tërë dituria e shkencës së hadithit nga gjokset e të gjithë dijetarëve bashkëkohorë të fushës, mendoj se nuk do ta arrinin diturinë që kishte vetëm shejh Albani.”

Related

Check Also

NJË GRUA ISHTE LAVDUAR SE DO TË BËHEJ VJEHRRË E MIRË KUR DO TA MARTONTE DJALIN, POR…

Këto janë vetëm dëshira dhe supozime. Një gjendje nuk mund ta kuptojmë derisa të arrijmë …