Home / Feja / Rukje kunder magjistareve dhe sherbyesve te tyre – Naim Rabi

Rukje kunder magjistareve dhe sherbyesve te tyre – Naim Rabi

Rukje kunder magjistareve dhe sherbyesve te tyre – Naim Rabi

Check Also

Urimi i myftiut të kosovës naim ef. Tërnava me rastin e festës së Bajramit të Fitrit

loading... Të nderuar besimtarë, vëllezër dhe motra! Po përcjellim muajin e Ramazanit, muajin më të …