Home / Feja / Rastësi apo?(VIDEO)

Rastësi apo?(VIDEO)

Rastësi apo?
“A mos vallë, ata janë të krijuar nga hiçi, apo mos janë ata krijues të vetvetës?!”
Kur’an, et-Tur ajeti 35
I Lartësuar qoftë Allahu, Krijuesi më i Mirë.

Check Also

Kallën: Dominimi i Turqisë dhe Erdoanit në debatin Merkel-Schulz nuk është rastësi

Zëdhënësi i Presidencës, Ibrahim Kallën (Ibrahim Kalın) reagoi ndaj kritikave kundër Turqisë së Kancelares Gjermane …