Home / Feja / Ramush Haradinaj: Unë nuk jam mysliman, hoxhallarët i kisha rreh shuplaka gojës(VIDEO)

Ramush Haradinaj: Unë nuk jam mysliman, hoxhallarët i kisha rreh shuplaka gojës(VIDEO)

Në një video që po bën xhiron nëpër rrjete sociale, ish-Kryeministri i vendit dhe pretendenti më i zellshëm për ta marrë ketë detyrë, në mënyrë të relaksuar dhe me nga pak humor u shpjegon një takim ndërkombëtarësh se cila është përkatësia e tij. “Me gjenerata familja ime kemi qenë shqiptar katolik. Unë nuk e di pse jam musliman. Kurrë nuk kam qenë në xhami, as për lutje as për asgjë tjetër”
shiko videon ne kete link

Check Also

Popoviq Kosovën s’kemi mundur ta marrim në Kohën e Turqisë, por po vjen brezi ri i shqiptarëve dhe unë besoj në dialogun me ta.

Autonomi më të gjerë të mundshme, ndoshta të tillë që nuk gjendet askund në botë, …