Home / Feja / Pse po e merni shembull NASRADININ kur dihet se ajo është shpikje e sufive?

Pse po e merni shembull NASRADININ kur dihet se ajo është shpikje e sufive?

Pse po e merni shembull NASRADININ kur dihet se ajo është shpikje e sufive?
 
Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Abil Veseli thotë: Pse po e merni shembull NASRADININ kur dihet se ajo është shpikje e sufive?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:
 
Artikulli paraprakA lejohet të vishen pantollona të shkurtëra sportive që janë mbi gjunjë?Artikulli vijuesDua të mastruboj 1 her në muaj (a më lejohet)?

Check Also

Diva e botës arabe këngë në mbështetje të Palestinës dhe Jeruzalemit: ‘Deri kur o Zot’

Artistja libaneze, Feyruz e cila njihet si diva e botës arabe, e mbështeti Palestinën dhe …