Home / Fotolajm / Pse në protestën e opozitës kishte flamuj izraelit?

Pse në protestën e opozitës kishte flamuj izraelit?

Në protestën e sotme të opozitës krahas flamurit kombëtar dhe shumë pankartave të tejra, ra në në sy edhe prezenca e një flamuri të Izraelit.

Nuk dihet kush është personi që e mbante në dorë këtë flamur dhe cili ishte qëllimi.

Check Also

Po largohet flamuri kombëtar “Te Rrethi”, për t’u vendosur ai i Kosovës

Derisa debatet se cili flamur duhet të vendoset “Te Rrethi” në hyrje të Prishtinës, aktualisht …