Home / Bota / Pse islamofobët e heshtin faktin se Mbretresha Elizabet për burrë e ka kusheririn e saj?

Pse islamofobët e heshtin faktin se Mbretresha Elizabet për burrë e ka kusheririn e saj?

Prej 65 vitesh në fronin e Anglisë, Elisabeta II është një nga personazhet publikë më të famshëm të botës. Dhe që kur është në pushtet ka dhënë shumë pak intervista e flet akoma më pak. Pjesa më e madhe e njerëzve njohin koleksionin e saj të kapeleve por dihet pak për jetën e saj. “Business Insider” prezanton një fakt interesant për islamofobët tanë shqiptarë që gojën e kan plot me urrejtje ndaj Islamit dhe popullit Arab ku me të madhe thonë se Arabët martohesh me kusherinjë (që nuk është e vërtetë, edhe pse ka raste por jo të shumta).

“Business Insider” shkruan:

Është kushërirë me burrin e saj Filipin

Mbretëresha dhe bashkëshorti I saj Filipi janë kushërinj në nivelin e tretë. Elisabeta vjen nga mbretëresha Vittoria nga ana e babait ndërsa Filipi nga ana e nënës.

Check Also

Si duhet të besojmë tek Allahu?!

Si duhet të besojmë tek Allahu Ne e pranojmë bindshëm me zemrat tona dhe e …