Home / Troje Shqiptare / Kosova / Presidenti Thaçi flet shqip në televizionin serb

Presidenti Thaçi flet shqip në televizionin serb

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dha dje një intervistë për televizionin serb N1 Info, dhe ka folur për marrëdhëniet mes Kosovës dhe Serbisë dhe situatës në Maqedoni.

Por, e veçanta e kësaj interviste është mënyra e bashkëbisedimit mes presidentit Thaçi dhe gazetares serbe serb, Ivana Dragiçeviç.

Thaçi kishte zgjedhur që të përgjigjej vetëm në gjuhën shqipe, ndërsa gazetarja bënte pyetje në gjuhën serbe dhe gjuhën angleze.

Në intervistë me N1 Info, ish-kryeministri i Kosovës deklaroi se “Kosova është Kosovë dhe Serbia është Serbi”. Thaçi tha se Kosova është e gatshme të vazhdojë dialogun me Serbinë.

Check Also

Pas namazit të sabahut ulet për të lexuar Kur’an dhe ndërron jetë në xhami (VIDEO)..

Vdekja është një ngjarje e madhe, një realitet i pashmangshëm, një fatkeqësi që do ta …