Home / Bota / Përgjigje mahnitëse ndaj islamofobit Trump nga një restorant në Amerikë

Përgjigje mahnitëse ndaj islamofobit Trump nga një restorant në Amerikë

Ndërkohë në Brooklyn në restaurantin Kiwiana, në kuponat që u jepeshin konsumatorëve shkruante: “Imigrantët e bëjnë Amerikën madhëshotre (ata e përgatitën ushqimin dhe po ata ju shërbyen sot).

Ndërkohë në Brooklyn në restaurantin Kiwiana, në kuponat që u jepeshin konsumatorëve shkruante: “Imigrantët e bëjnë Amerikën madhëshotre (ata e përgatitën ushqimin dhe po ata ju shërbyen sot).

Check Also

Bozdag: ShBA të heq dorë nga zvarritja e Turqisë për çështjen e PKK/KCK/PYD-YPG

Zëvendëskryeministri dhe zëdhënësi i qeverisë, Bekir Bozdag deklaroi se Shtetet e Bashkuara të Amerikës duhet …