Home / Fotolajm / Për nder të pavarësisë së Kosovës, llapjanët e falin xhumanë me plisa të bardhë (FOTO)

Për nder të pavarësisë së Kosovës, llapjanët e falin xhumanë me plisa të bardhë (FOTO)

Për nder të shënimit të nëntë vjetorit të pavarësisë së Kosovës, në xhaminë kryesore të Podujevës, xhumaja është falë me plisa të bardhë.

Kjo është në nderim të shtetit dhe kombit, duke treguar edhe një herë se feja për shqiptarët nuk ka qenë pengesë, por bashkim.

Një gjest i tillë madhështor duhet të jetë shembuj gjithandej vendit, pasi që shqiptarët në vazhdimësi përçojnë vetëm mesazhe paqeje dhe stabiliteti.

Check Also

Mirësitë dhe shpërblimet e ditës së xhuma qfarë duhet të kemi kujdes

I madhi ZOT i qofshim falë, thotë në Kur’anin Famëlartë: “O ju që keni besuar, …