Home / Headline / Paramilitarët “Luanët” po riorganizohen?! (FOTO)

Paramilitarët “Luanët” po riorganizohen?! (FOTO)

“Luanët” po riorganizohen, ky është titulli i portalit “Infomax” i afërt me VMRO-DPMNE, që bën të ditur se njësiti i famshëm paramilitar, që ishte aktiv gjatë konfliktit të vitit 2001 po rikthehet. Sipas këtij portali, pjesëtarët e këtij njësiti kanë dalur me një komunikatë kundër platformës së partive shqiptare që ka të bëjë me avancimin e të drejtave të shqiptarëve. Përmes kësaj komune dërgohen sinjale paralajmëruese dhe kërcënuese në rast se siç thuhet pranohet kjo platformë. Ky njësit u shpërbë menjëherë pas konfliktit të vitit 2001, nga qeveria e atëhershme e LSDM dhe BDI, ndërsa pjesëtarët e këtij njësiti ishin edhe disa emra publik, por edhe shumë persona me dosje kriminale. (INA)

Check Also

Merkel përsëri në pushtet

Kancelarja gjermane Angela Merkel është rizgjedhur për të marrë drejtimin e vendit për herë të …