Home / Feja / Padurimi në përgjigjen e duas (lutje)

Padurimi në përgjigjen e duas (lutje)

Padurimi në përgjigjen e duas (lutje)
Enesi (radiallahu anhu) transmeton se i Dërguari i Alahut (alejhi selam) ka thënë:“Robi do të jetë mirë, për aq kohë sa nuk nxitohet.” E pyetën: “Si Të nxitojë, o i Dërguari i Allahut?” Profeti (alejhi selam) iu përgjigj: “Ai nxiton kur thotë: “I bëra dua’ Zotit tim dhe Ai nuk mu përgjigj.”

(Musnedi i Ahmedit, 210, 193)//xhamiambret

Related

Check Also

“Gjenerata që po lind tani është e fundit që do të jetë e lirë”, tha Assange në intervistën e tij të fundit

Para se lidhjet e tij me botën të ishin prerë nga ushtarët e Ekuadorit, themeluesi …