Home / Bota / Oficeri kufitar i vizaton një penis në pasaportë qytetarit izraelit

Oficeri kufitar i vizaton një penis në pasaportë qytetarit izraelit

Një polic kufitar, i ka vizatuar në pasaportë një penis dhe mbishkrimin “Rroftë Palestina”, një qytetari izraelit. Rosh HaAyin 25-vjeç është shprehur se teksa po kalonte kurin nga Kili për në Argjentinë, është hasur me stampimin e çuditshëm në pasaportën e tij. Ai u shpreh se edhe në kufi pasaporta i është hedhur në surrat dhe së bashku me mikun e tij janë trajtuar shumë keq vetëm se ishin çifutë.

HaAyin shprehet se nuk e kishte vënë re pikturën e penisit deri në momentin që arriti në Izrael ku i është dashur të nxirrte një pasaportë të re e cila i kushtoi 200 dollarë. Asnjë prej përfaqësuesve të ambasadave nuk ka dhënë asnjë koment për prestigjiozen “The Independent” në lidhje me incidentin.

Check Also

Feja në Arabinë Saudite, nga prosperiteti në humbje?

Për më shumë se gjysmë shekulli, Arabia Saudite falë potencialit të saj të madh të …