Home / Feja / O ti që falë sabahun!

O ti që falë sabahun!

Falësit e namazit të sabahut janë kategori e suksesshme, fytyrat e tyre janë të ndritura, kohët e tyre janë të bereqetshme. Nëse je prej tyre falënderoje Allahun për këtë mirësi, e nëse nuk je prej tyre, të gjitha lutjet e mia janë që të trasosh rrugën e tyre që falin sabahun.
Falësit e namazit të sabahut janë ata që me përpikmëri e zbatojnë këtë obli
gim nga Allahu, fillojnë dhe hapin ditën e tyre me këtë adhurim, për ata dëshmojnë edhe melaiket e Allahut….Për ta lexuar artikullin e plotë ju ftojmë që të hapni linkun që do të ju sjellim vetëm pak më poshtë…

linku

Shperndaje lajmin O ti që falë sabahun! appeared first on Bota.

Check Also

“Qyteti shëmbullor” Ky është qyteti i vetëm në Shqipëri që mbylli vitin 2017 pa asnjë vrasje dhe asnjë vepër të rëndë penale

Gjatë vitit 2017 në këtë territor nuk është evidentuar asnjë vepër e rëndë penale, pra …