Home / Troje Shqiptare / Kosova / Nëse duke lexu Kuran i paraqitet xhini një të sëmuri çfar duhet të bëjmë – Hoxhë Nesim Demiri (VIDEO)

Nëse duke lexu Kuran i paraqitet xhini një të sëmuri çfar duhet të bëjmë – Hoxhë Nesim Demiri (VIDEO)

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve nga bota e Sihrit (magjisë) dhe Xhinve ku Hoxha Nesim Demiri si një imam me përvojë u përgjigjet paqartësirave të ndryshme, bota e Xhinve si gjithmonë është një botë e panjohur për neve dhe tërheqëse për shikuesit tanë që janë kureshtarë të ken dituri më shumë rreth kësaj bote pyetja e radhës e parashtruar thotë: Nëse duke lexu Kuran i paraqitet xhini një të sëmuri çfar duhet të bëjmë?, për ta dëgjuar përgjigjen nga Imami Nesim Demiri klikoni më poshtë:

Check Also

ILAÇI PËR ZEMRËN E NGURTË

Shejh Ibn Uthejmini -Allahu e mëshiroftë- ka thënë: “Vërtetë për zemrën e ngurtë ka ilaç …