Home / Feja / Ne qofte se i ben keto dy vepra I Madhi Zot t’i fal te gjitha mekatet!

Ne qofte se i ben keto dy vepra I Madhi Zot t’i fal te gjitha mekatet!

Degjojeni kete video Ligjerate nga Elvis Naci me temen :Ne qofte se i ben keto dy vepra I Madhi Zot t’i fal te gjitha mekatet!rShperndajeni ta degjojne edhe te tjeret kete pjese te mrekullushme…ALlahu ju ruajt e ju shperblefte me gjitha te mirat e kesaj bote dhe botes tjeter …
shiko videon ne link

Check Also

Fazhizem katolik; në Poloni çifutët ndalohen të hyjnë në hotel

Mesazhi antisemit, “ndalohet hyrja për çifutët, komunistët dhe të gjithë hajdutët dhe tradhtarët e Polonisë”, …