Home / Troje Shqiptare / Kosova / Në cilën pjesë të trupit të njeriut më shum e gjejn vetën xhinët – Hoxhë Nesim Demiri (VIDEO)

Në cilën pjesë të trupit të njeriut më shum e gjejn vetën xhinët – Hoxhë Nesim Demiri (VIDEO)

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve nga bota e Sihrit (magjisë) dhe Xhinve ku Hoxha Nesim Demiri si një imam me përvojë u përgjigjet paqartësirave të ndryshme, bota e Xhinve si gjithmonë është një botë e panjohur për neve dhe tërheqëse për shikuesit tanë që janë kureshtarë të ken dituri më shumë rreth kësaj bote pyetja e radhës e parashtruar thotë: Në cilën pjesë të trupit të njeriut më shum e gjejn vetën xhinët?, për ta dëgjuar përgjigjen nga Imami Nesim Demiri klikoni më poshtë:

Check Also

4 mënyra si të trajtoni dhe kuroni njëkohësisht dhimbjen e gjurit në kushte shtëpie!

Dhimbja e gjurit është një çështje shumë e zakonshme që prek një numër të madh …