Home / Feja / Mërgimtarët tanë e ndihmojnë popullin tonë me milijarda euro!

Mërgimtarët tanë e ndihmojnë popullin tonë me milijarda euro!

Mërgimtarët tanë e ndihmojnë popullin tonë me milijarda euro!
Statistikat tregojnë se mërgimtarët tanë e ndihmojnë popullin tonë me milijarda euro, mërgimtarët tanë ndihmuan luftërat tona, mërgimtarët tanë ndihmuan dhe ndihmojn xhamitë, mërgimtarët tanë thjesht ndihmojnë, Allahu i shpërbleftë – AMIN – Hoxhë Bekir Halimi
Shiko me shume ne linkun me poshte:

Check Also

Ardhja e Rita Orës i kushtoi Kosovës 300 000 EURO!

10 vjetori i pavarësisë së Kosovës po i kushton bukur shtrenjtë Kosovës. Jo për ndonjë …