Home / Shendeti / Maskë shpëtuese e flokëve me yndyr

Maskë shpëtuese e flokëve me yndyr

Përmes kësaj maske do të keni flokë të shëndetshme dhe me më pak yndyrë.

Në një enë i vendosni 2 lugë të gjellës jogurt pa yndyrë, 1 vezë dhe e përzieni.

Flokët i lagni me ujë dhe i lyeni më këtë përzierje, rreth 30 minuta e leni në flokë maskën për të treguar efektin.

Pastaj i pastroni flokët, dhe si përfundim do të keni rrënjet e flokëve më të shëndetshme dhe fijet e flokëve do më qëndrueshme falë kësaj maske.

Këtë maskë preferohet ta aplikoni tek flokët tuaja në 1-2 në javë.

Shperndaje lajmin Maskë shpëtuese e flokëve me yndyr appeared first on Jeto Shëndetshem.

Check Also

AI QË E LUT ALLAHUN NUK HUMB ASNJËHERË

Transmetohet nga Enes Ibn Maliku,- Allahu qoftë i kënaqur me të!,- tregon se Muhamedi,- salAllahu …