Home / Feja / Lutje emocionale nga Mufti Menk!(VIDEO)

Lutje emocionale nga Mufti Menk!(VIDEO)

Lutje emocionale nga Mufti Menk!(VIDEO)

Një lutje shumë emocionale nga mufti menk pë të gjithë ummetin. I cili po kalon në gjendje shumë të vështirë kohët e sodit.

 

Check Also

Djali i Erdoganit në Novi Pazar me shqiptarët e Preshevës dhe Sanxhakut: Ju sjell shumë selame nga babai im!

Me Bilal Erdogan-djali i presidentit të Turqisë, pos me autoritet e Sanxhakut si me kryetarin …