Home / Feja / Luani i Drenicës Mulla Osman Musliu i shpalon Islamofobet shqiptarë

Luani i Drenicës Mulla Osman Musliu i shpalon Islamofobet shqiptarë

Në videon e më poshtme do thikoni se si Luani i Drenicës Mulla Osman Musliu i shpalon Islamofobet shqiptarë

Shperndaje lajmin Luani i Drenicës Mulla Osman Musliu i shpalon Islamofobet shqiptarë ne facebook, twiter, google+ etj.

Check Also

Ja Abetaret e gjuhës shqipe, të përpiluara nga hoxhallarët Shqiptarë

Një kontribut të rëndësishëm për zhvillimin e gjuhës shqipe dhe arsimin kombëtar në kapërcyell të …