Home / Bota / Lieberman: Ne nuk lehim, ne kafshojmë!

Lieberman: Ne nuk lehim, ne kafshojmë!

Ministri i luftës i regjimit sionist, ka thënë: Koha e lehjes ka kaluar, tani është koha e kafshimit, ne me vështirësi jemi ngritur por shpresojmë se nuk do të detyrohemi t’a bëjmë atë.

Avigdor Liberman e vlerësoi performancën e së shtunës të regjimit sionist në sulmet ajrore në rajonin qendror të Sirisë, duke pretenduar se sionistët janë të vendosur të veprojnë në këtë drejtim. Ai duke folur në lidhje me sjelljet armiqësore të këtij regjimi, pretendoi: Ne nuk pranojmë asnjë kufizim, Ne me vendosmëri të lartë i përgjigjemi çdo provokimi./ PT

Check Also

Shkoi në pyll dhe gjeti një vend të bukur mbuluar me fruta. Por kur aty u kthyen pronarët, ai u trondit sepse nuk e priste!

Një burrë shkoi për një shëtitje në pyll, kur ai papritmas kaloi në një vend …